Meny Stäng

SPOTS

Varbergs skateboardarena – Breared.


Vår egna utomhuspark. Tillsammans med bryggeriet och tack vare sparbanksstiftelsen i Varberg så har vi byggt vår skatepark. Parken är ca 1800 kvm stor och innehåller allt man kan önska. En stor bowl, en riktigt rolig snakerun, en mini bowl, två street ytor och massor av flow. Parken har byggts i sektioner, där den sista sektionen blir klar juni 2021.

I parken är det endast tillåtet att åka skateboard. Då vi driver och sköter parken helt på egen hand ser vi gärna att återkommande besökare stödjer oss genom att bli sommarmedlemmar i klubben.
Swish 50 kr per år (eller mer) till 1235052675

Adress: Klapperstensgatan 3, 432 38 Varberg
Belysning: Ja, tom kl 22.
Endast skateboard är tillåtet.


Varbergs Skatepark Freden

Varbergs nya skatepark ”Freden” är klar. Skateparken ligger intill påskbergsskolan mitt inne i centrala Varberg. Klubben har varit med sedan dag ett i projekteringen av parken. Parken är byggd av Bryggeriet bygg och är kraftigt inspirerad av de två tävlingsgrenarna street och park. En skatepark klassad som idrottsanläggning för skateboard (man får endast åka skateboard här). Next level och ”a piece of art”. 2000 kvm stor, 1200 kvm street och 800 kvm park terrain.

Adress: Danska vägen 9
Belysning: Ja (dock inte i funktion förrän augusti 2023)
Endast skateboard är tillåtet.


Håsten
En mindre streetpark och ”pump-track” stod färdig i Januari 2021 på Håstens friluftsområde i Varberg. En mysig lite park som bekostats av Varbergs kommun och byggts av Bryggeriet. Parken ligger i anslutning till en sk utflyktslekpark. Här får man även åka kickbike.

Adress: Simhallsgatan 3, 432 32 Varberg
Belysning: Ja